top of page

Het doel van reiki 2 is het aangaan van een diepere verbintenis met het helen van onszelf en anderen. Je leert de weg zien als een teken van zelfontwikkeling, evenals een weg om anderen te helpen.

Tijdens de tweede initiatie cursus leer je de drie essentiéle Reiki-symbolen, zoals verschenen aan Dr. Usui op de berg Kamura in Japan. Elk symbool heeft een specifieke functie en gedurende de cursus leer je het belang van deze symbolen voor je toekomstige helingswerk.

Er wordt aangeleerd hoe je energie over een afstand kunt zenden en we zien in dat we niet beperkt zijn door ruimte. We kunnen contact maken met mensen, plaatsen en situaties en hen ondersteunen met de helende kracht van Reiki, waar zij zich ook bevinden. Dit vormt een inleiding in het werken als groep en de mogelijkheid energie te sturen naar crisissituaties in de wereld. Door oefeningen leren we ons op onze intentie te concentreren en om , door de onbeperktheid van Reiki liefde te sturen naar waar die nodig is.

Reiki cursus 2 omvat

  • Cursusmap, de afstemmingen/inwijdingen.

  • Meditatie's en aanleren van reiki-symbolen.

  • Het opzetten van een reiki-sessie.

  • Gebruik Reiki-symbolen: afstandshealing, healen van verleden, heden en toekomst.

  • De nieuwe behandelingspositie samen met de symbolen.

  • Uitreiking certificaat na het volgen van oefenavond.

Wanneer

Omvat 2 voormiddagen en 1 oefenavond.

Waar

/

Prijs

/

Tip

Vrijblijvende tip ter voorbereiding van de 2 initiatie:
3 weken voor de inwijding jezelf dagelijks reiki geven om je emotioneel lichaam voor te bereiden gezien je na deze inwijding door een emotioneel transformatieproces gaat. Indien je dit zelf wenst kan je pantoffels of warme sokken meebrengen.

Inschrijven

Lincy De Meyer
0486/127853
info@lincydemeyer.be

www.lincydemeyer.be

*Love is the way to go home*

In licht en liefde,
Lincy

workshop reiki 2:

Mikao Usui

bottom of page