top of page

Mijn achtergrond

Ik ben Lincy De Meyer en sinds 2005 werkzaam als vitaliteitscoach in de complementaire gezondheidszorg.

Vanuit mijn ervaringen en innerlijke wijsheid wil ik mensen helpen vanuit mijn hart.
Het was een innerlijke roeping dat ik mensen zou bijstaan in hun zoektocht naar hun ware zelf. Heel vroeg werd me duidelijk dat ik dit niet op een traditionele wijze zou doen.


Daarom verdiepte ik me in de complementaire gezondheidszorg. Dankzij de ervaring en kennis die ik opdeed tijdens mijn eigen proces en de vele opleidingen die ik volgde ben ik in staat om mensen te begeleiden in de wondere wereld van hun leven.

Wat mag je verwachten?

Tijdens een sessie krijg je inzichten, leer je sterker in je schoenen staan, je innerlijke kracht ontplooien en problemen op te lossen. Je beslist om zelf je leven in handen te nemen, een weg die leidt naar aanvaarding, rust en geluk!

Mijn levensvisie

Dagelijkse stress in ons leven maakt ons moe en ziek. Zonder we het soms echt door hebben verliezen we het contact met onszelf. Hierdoor geraken we mentaal en fysiek moe en uitgeput. We verliezen het evenwicht in onszelf, met medemensen en de natuur.
Bewust worden dat je jouw contact verloren bent is de eerste stap. Door het pad van bewustwording te doorlopen kan je stap voor stap je levenswijze veranderen om rust te vinden in jouw lichaam, je leven en je omgeving.

bottom of page