top of page

Reconnective healing is een behandelingsvorm waarbij de cliënt niet wordt aangeraakt. Dr. Eric Pearl die oorspronkelijk werkzaam was als chiropractor ontdekte deze behandelmethode.

Bij reconnective healing word je herverbonden (ge-reconnected ) met de bron van je wezen, de perfecte intelligentie van het universum.

Tijdens een behandeling is de energie met een sterke hoge vibrerende frequentie beschikbaar. Zij stemt de verschillende lagen van je wezen af op elkaar en transformeert verstoringen die op dit moment in je leven aanwezig zijn en waarvoor jij ( je innerlijke leiding) toestemming geeft.

Deze healing activeert ook strengen van je DNA.

Reconnective healing is vaak een levensveranderende ervaring waarbij het gebruiken van nieuwe frequenties de genezing van lichaam, geest en ziel toelaat.


Deze healing is compleet anders dan Reiki, Johrei, Qi gong of prana genezing. Reconnective healing is een techniek die verder gaat dan datgene wat je ooit ervaren hebt.

Wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit aangetoond van deze wonderbaarlijke energie.

Reconnective healing kan gebruikt worden bij allerlei ziekten, pijnen en emotionele blokkades.

« Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld. »

-Eric Pearl-

Verdere info kan je op de volgende site's vinden:

www.thereconnection.com

www.thereconnection.nl

reconnectieve

healing

bottom of page