top of page

Lincy De Meyer beschouwt de reguliere geneeskunde als basis van de gezondheidszorg. Lincy is wettelijk niet bevoegd om een diagnose te stellen. Hiervoor dien je je dan ook te richten tot je huisarts of specialist voor je je bij Lincy aanmeldt. De begeleiding die Lincy geeft is enkel een mogelijke aanvullende ondersteuning.

Aan alle pagina’s van deze site werd de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde info verouderd is of om andere redenen niet langer correct is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Lincy De Meyer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voorvloeien uit de inhoud van onze website.

De sites waarnaar op deze website verwezen worden, controleert Lincy geregeld op de betrouwbaarheid van informatie. Lincy De Meyer kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die aangeboden worden op websites van derden.

Voor alle elementen van deze website (zoals foto’s en teksten, databanken, software, namen ed) geldt dat het copyright berust bij Lincy De Meyer. Het is verboden zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van Lincy De Meyer de op en via deze website aangeboden informatie te verspreiden, te wijzigen, openbaar te maken, te verkopen of over te dragen aan derden.

disclaimer

bottom of page