top of page

Wat is Nusta Karpay?

Dit is het inwijdingspad van de Qero indianen, Incasjamanen uit Peru, waarbij het vrouwelijke diep in onszelf wakker gemaakt wordt.


Deze initiaties zorgen voor de heling van Moeder aarde en je zult de sterke verbinding met Moeder Aarde op een andere manier ervaren. De liefde voor jezelf en Moeder Aarde wordt in je wakker gemaakt.

Deze initiaties brengen vrouwen in hun eigen vrouwelijke kracht.


Bij de mannen geeft het meer aanvoelingsvermogen en het brengt hen bij hun zachte mannelijke kant. Het brengt balans en heelheid, doordat de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf terug samen komen en één kunnen worden.

De Qero Sjamanen en de Nusta Karpay.

Tot nu toe werd de Nusta Karpay doorgegeven binnen de eigen Incagemeenschap. De Qero sjamanen ontvingen een teken dat de tijden aan het veranderen zijn en dat het nu tijd is om de Nusta Karpay met de wereld te gaan delen. Ze zijn pas in maart 2010 door 2 paqo's (incasjamanen) nl door Don Mareano en Don Alejandro aan ons in het westen rechtstreeks doorgegeven. Je wordt verbonden met Moeder Aarde, Godinnen, Priesteressen, Tempels, Heilige bergen, het Titicacameer. Je ontvangt de seeds of light dit zijn 7 inwijdingen op de Goddelijke Vrouwelijke kracht, met als doel de God/Goddess in ons wakker te maken en in balans te brengen.

De 7 initiaties.

Voor de Qero is het getal 7 een heilig getal. Het staat in verbinding met de kleuren van de regenboog en je regenbooglichaam, de 7 chakra's en de 7 vrouwelijke bergen in Peru.

Deze initiaties bestaan o.a. uit het inbrengen van de zaden van Licht in de chakra's. Je wordt verbonden met de Spirit van het water en dit helpt je om jouw ego los te laten. Er wordt een verbinding gemaakt met vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Het hart wordt geopend, net zoals de keel en het 3e oog, waardoor er heling kan plaatsvinden van het innerlijke kind en je communicatie. Hierdoor kan je werkelijk gaan zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

​​

blossoming nusta karpay:

vervolg nusta karpay inwijdingen

nusta karpay:

de inwijdingen van de Godin

Nusta T'ika Riy: helingspad van de Inca.

De blossoming is enkel voor wie de Nusta Karpay rites reeds ontvangen heeft.

De blossoming is een verdieping in jezelf in de Incagodinnenkracht.


De blossoming zal de zaden van de Nusta Karpay doen verder groeien in diepere verschillende lagen van je nawi's (chakra's).


Hierdoor ontstaat een diepere kracht van je eigen Goddelijke Vrouwelijke.

Hier ontvang je terug 7 inwijdingen of rites. De eerste rite is tevens ook een Incahealingstechniek om de chakra's te zuiveren en op te laden met Godinnenenergie. Je leert jouw eigen persoonlijke despacho maken. Dit is een creatieve vorm van healing en offer voor Pachamama.


Na een thuisopdracht van 8 weken ben je Nusta Mesa Carrier, dit is het pad van Munay, de onvoorwaardelijke liefde. Een mesa is een medicijnbundel, een geboortedoek met stenen (Kuja's) die genezende krachten bezitten.

bottom of page