top of page

De essentie van een Persoonlijke Reconnectie is om je terug te brengen in je oorspronkelijke verbinding met het universum.

De mens heeft meridianen. Meridianen zijn onzichtbare energiebanen in het lichaam. De aarde heeft ook meridianen, deze worden leylijnen genoemd. Leylijnen zijn dus energiebanen die energie rond de aarde transporteren. Ze vormen een raster van lijnen dat over de aarde ligt.

Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een onmetelijk groter netwerk en ons met het hele universum te verbinden. In de loop van de tijd werden wij van deze lijnen losgekoppeld.

De Reconnectie herstelt die verbinding. De meridianen in je lichaam worden opnieuw aangesloten op de leylijnen van de aarde en een raster van energielijnen van het universum.

Bij een Persoonlijke Reconnectie word je verbonden met de frequenties van het universum die rond de aarde lopen, die licht en informatie brengen tot diep in je lichaam en ziel. De healing gebeurt op verschillende niveau’s : lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Dit helpt je te brengen bij je ware echte zelf en versnelt je persoonlijk groeiproces waardoor je op een hoger niveau terecht komt.

Een Persoonlijke Reconnectie werkt levenslang door op alle niveau’s waar je bewust voor kiest en wat je slechts één maal in je leven doet.

De persoonlijke Reconnectie bestaat uit twee sessie’s , met minimaal één tot maximaal drie dagen tussen de sessie’s. Het is aan te raden alvorens de Persoonlijke Reconnectie te ontvangen, één tot drie sessie’s van Reconnective Healing te ondergaan.

Verdere info kan je op de volgende site's vinden:

thereconnection.com

thereconnection.nl

persoonlijke

reconnectie

bottom of page