top of page

Wat is Munay-ki?

Munay staat voor het hart en de liefde, en Ki voor energie. Munay betekent liefdeskracht en munay-ki betekent: Ik hou van je, ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart zoals je bent. Dit is de taal van vele Andesvolkeren, en van de Q'éros uit Peru. Dit is het volk dat rechtstreeks afstamt van de Inca's. Deze volkeren kennen geen woorden voor liefde, en tevens voor het woord wil. Deze volkeren gebruiken het woord Munay, de liefde en wil ineen. Je kan dit zien als liefdevolle wilskracht of de echte kracht van onvoorwaardelijke liefde.

Wat doet Munay-ki?

Munay-ki is een hulpmiddel je te helpen groeien naar je totale potentieel zowel op energetisch, emotioneel als lichamelijk gebied. In juni 2006 hebben de Incasjamanen vanuit hun spirituele wereld de hulpmiddelen doorgekregen om de frequentie van de mens in de komende jaren naar een hoger niveau te brengen op lichamelijk, emotioneel en geestelijk gebied.

De inwijdingen zijn hulpmiddelen die ons in staat stellen om geleidelijk aan over te stappen naar een hoger frequentie en ons DNA en onze lichamen aan te passen aan de ontwikkelingen die de aarde in deze tijd zelf ondergaat.

Het is ons gegeven als hulpmiddel om te WORDEN WIE WE ECHT ZIJN, terug naar onze echte ware zelf.

De inwijdingen van de Munay-ki

Deze inwijdingen van de Inca's bestaan uit negen initiaties of negen inwijdingen. Een initiatie duurt een paar minuten en de reeks van negen wordt meestal in drie dagen gegeven. Dit gebeurt meestal in groep maar is niet noodzakelijk. Eens je alle inwijdingen ontvangen hebt kan je die aan anderen doorgeven.

De zaadjes laten open bloeien

Munay-ki herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, met je eigen natuur. Zo brengt de Munay-ki je bij je ware bestemming hier op aarde. Het zorgt ervoor dat je in jouw echte ware bron komt te staan.

Jouw kracht om je dromen te laten groeien en manifesteren in deze wereld.

Het brengt je in een staat van hoger bewustzijn.

Het leert je liefde ervaren voor jezelf en alle leven.

Het helpt je om reuzenstappen te zetten in jouw groei en daardoor ook in de evolutie van de mensheid als geheel. Het is alsof je zelf deel wordt van het veranderingsproces op aarde. De verandering van een natuurlijke staat van vrede en innerlijke rust in jezelf, maar ook in je directe omgeving en op wereldniveau.

Je ervaart en leert dat jij de schepper bent van je eigen wereld. De Inca's leren ons hoe een wereld in harmonie en in overvloed kan zijn. Met andere woorden de hemel op aarde.

munay-ki

bottom of page