top of page

Leven vanuit je kracht. In balans zijn met je emoties.
Een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect kennen. Geen last van angsten, spanningen of fobieën en andere belemmerende emoties meer hebben. Willen we dat niet allemaal?

De Nederlandse arts Roy Martina heeft een methode ontwikkeld waarmee je zelf aan de slag kan om emoties die een lichamelijke of geestelijke blokkade vormen op te sporen en op te lossen. De methode werkt snel en doeltreffend.

Roy Martina ondervond in zijn artsenpraktijk dat veel klachten moeilijk te behandelen zijn en dat de analyse ervan lang kan duren. Hij ontdekte dat bij heel wat lichamelijke en geestelijke klachten een emotie de belemmering voor genezing is. Ons lichaam geeft precies aan, van moment tot moment, of wij emotioneel in evenwicht zijn of niet. Indien het emotioneel evenwicht verstoord is leidt dat tot verlies van energie, eigenwaarde en zelfrespect. Daardoor ervaar je angst, fobieën, onzekerheid, boosheid, jaloezie en andere klachten en bestaat de kans dat er gezondheidsklachten, gebrek aan vitaliteit en verlies van levensenergie optreden.

Wat is emotioneel evenwicht?

Emotioneel evenwicht is een unieke en revolutionaire methode, gebaseerd op de oeroude kennis van de energiebanen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten op de meridianen in het lichaam. Meridianen zijn niet-anatomische geleidingstrajecten, welke onzichtbaar zijn voor het oog. Wetenschappelijk heeft men ze wel kunnen aantonen via radioactief fosfor en elektromagnetische meetapparatuur. Ieder van ons heeft 14 meridianen die de chi (energie) verdelen over het gehele lichaam.

Door met de meridianen te werken, kunnen we het verleden loslaten en karma verbranden.

Met deze methode kunnen problemen als lage eigenwaarde, fobieën, depressies, hoofdpijn, vermoeidheid en nervositeit geheel of gedeeltelijk opgelost worden.

emotioneel

evenwicht

bottom of page